Μια ξεχωριστή μέρα! Μια μέρα αφιερωμένη στην  τρίτη ηλικία, μια μέρα αφιερωμένη στους γονείς μας, στους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, στους ανθρώπους που μας έδωσαν τη ζωή, τη φροντίδα και τη σοφία τους.

Ο Δήμος Ιωαννιτών με σεβασμό στην τρίτη ηλικία, θεωρώντας αυτούς τους ανθρώπους, όχι απόμαχους της ζωής, αλλά πετυχημένο παράδειγμα αγωνιστών της, φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας, ανθρώπους της τρίτης ηλικίας παρέχοντάς τους συνθήκες άριστης διαβίωσης μέσα σε ένα σύγχρονο κτίριο που είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε  κάθε φιλοξενούμενος να το αισθάνεται σπίτι του.

Έχοντας την τιμή να υπηρετώ τον τόπο μου μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση γιορτάζουμε μαζί με τους ανθρώπους του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας.

Γιορτάζουμε με αυτούς που είναι οι δημιουργοί της παράδοσης, του μέτρου και της ψυχικής ωριμότητας, που λειτουργούν με ισορροπία τη λογική και το συναίσθημα, στέλνοντας ένα μήνυμα: “O σεβασμός και η αγάπη μας είναι δεδομένα και θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας γιατί το οφείλουμε”.

Τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου στις 11:30 στις εγκαταστάσεις του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας  γιορτάσαμε μαζί τους και αποφασίσαμε ο μήνας Οκτώβριος να είναι αφιερωμένος σε αυτούς. Έτσι κάθε Κυριακή του Οκτωβρίου, στις 11:30π.μ., θα πραγματοποιούμε εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις μας σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς της περιοχής μας.

Ντίνα Μπακόλα

Αντιπρόεδρος

‘Ζωγράφειος Οίκος Ευγηρίας’

Δ.Ιωαννιτών

Φωτογραφικό Υλικό